عنوان پروپوزال: بررسی اثر مسئولیت اجتماعی شرکت ها بر ریسک شرکت
رشته تحصیلی: مالی و حسابداری
مقطع: ارشد
تعداد صفحات: ۲۰ صفحه
فرمت: Word
[stextbox id=”grey” caption=”فهرست آیتم های پروپوزال” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
- بیان مساله
- پیشینه پژوهش
- فرضیات پژوهش
- فرضیه اصلی
- فرضیات فرعی
- سوالات پژوهش
- سوال اصلی
- سوالات فرعی
- اهداف پژوهش
- هدف اصلی
- اهداف فرعی
- اهداف کاربردی
- مدل مفهومی پژوهش
- ادبیات موضوعی
- روش پژوهش
- روش جمع آوری اطلاعات
- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
- جامعه آماری
- قلمرو پژوهش (زمان، مکان، موضوع)
- منابع
- همراه با مقاله بیس
[/stextbox][stextbox id=”grey” caption=”توضیحات” collapsing=”true” collapsed=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
مفهوم “مسئولیت اجتماعی شرکت ها” در زمره مفاهیم اخلاق کسب و کار مطرح است و به نقشی که شرکت ها درحوزه اجتماعی برعهده دارند مربوط می شود. سازمان های سرآمد به عنوان سازمان هایی پاسخگو، برای شفافیت و پاسخگویی به ذینفعان خود در قبال عملکردشان، روشی بسیار اخلاقی در پیش می گیرند. این سازمان ها حساسیت و توجهی ویژه به پاسخگویی اجتماعی و حفظ ثبات زیست محیطی سازمان در حال و آینده دارند و این دیدگاه را ترویج می کنند. مسئولیت اجتماعی در ارزش های این سازمان ها بیان شده است. آنها از طریق مراوده باز با ذینفعان، انتظارات و مقررات محلی و جهانی را درک و رعایت کرده و از آن فراتر می روند.
از زمانی که مسئولیت اجتماعی شرکت ها به فعالیت اصلی کسب و کار تبدیل می شود، بعنوان بخش اصلی مدیریت به بخش بازاریابی، حسابداری یا سرمایه گذاری تسری می یابد (کرین و همکاران، ۹۱۱۳). جهت افرایش گستره مسئولیت اجتماعی شرکت ها، مطالعات چند رشته ای متعددی بر روی آن و تأثیر آن بر فعالیت ها و درآمدهای شرکت صورت گرفته است.
تعداد کثیری از مطالعات به بررسی ارتباط میان عملکرد اجتماعی و عملکرد مالی شرکت ها پرداخته اند (رومان و همکاران، ۱۹۹۹؛ مارگولیس و والش، ۲۰۰۱؛ جیاو ۲۰۱۰، کیم). برخی پژوهش ها، ارتباط میان مسئولیت اجتماعی شرکت ها و خطر سقوط را مورد مطالعه و بررسی قرار می دهند (لی و فاف، ۲۰۰۹). سایر مطالعات اخیر، ارتباط میان مسئولیت اجتماعی شرکت ها و هزینه سرمایه را بررسی می کنند (ال قول و همکاران ،۲۰۱۱).
…..
[/stextbox]