عنوان پاورپوینت: اقتصاد چرخشی در مقایسه با اقتصاد خطی
تعداد اسلاید: ۵۹ اسلاید
فرمت: powerpoint
فهرست مطالب
- مقدمه
- تاریخچه
- دامنه مفاهیم اقتصاد چرخشی
- اقتصاد خطی –اقتصاد چرخشی
- گذر از مدل اقتصادخطی به چرخشی
- مدلهای کسب وکارهای اقتصاد چرخشی
- اصول والگوهادر اقتصاد چرخشی
- مدیریت استراتژیک واقتصاد چرخشی
- مزایای اقتصاد چرخشی
- اقتصاد چرخشی وتوسعه پایدار جهانی
- بازیابی فاضلاب شهری نمونه موفق اقتصاد چرخشی
- نمونه های موفق جهانی از اقتصاد دورانی
- ویژگی های اقتصاد چرخشی
- بازیافت ومدیریت پسماند
- معماری واقتصاد چرخشی
دامنه مفاهیم اقتصاد چرخشی
پاورپوینت اقتصاد چرخشی: اقتصاد چرخشی میتواند حوزه گستردهای را شامل شود. نتایج پژوهشها نشان میدهد که پژوهشگران در حال تمرکز بر حوزههای مختلف از جمله کاربردهای صنعتی در هر دو بخش محصول/ خدماتمحوری و همچنین کاربرد و سیاست گذاریها هستند تا به این ترتیب محدودیت هایی که اقتصاد چرخشی با آن مواجه است، مدیریت استراتژیک جزئیات آن و بروندادهای مختلف مانند کاربردهای استفاده مجدد و مدیریت ضایعات را بهتر درک کنند. اقتصاد چرخشی شامل محصولات، زیرساخت، تجیهزات و خدمات میشود.
و در هر بخش صنعتی قابل به کارگیری است. این مفهوم از منابع “فنی” (مانند فلزات، مواد معدنی، منابع فسیلی) تا منابع “زیستی” (مانند غذا، چوب و …) را در بر میگیرد. اغلب مکاتب فکری طرف دار سوگیری از سوختهای فسیلی به سوی استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر هستند و بر نقش گوناگونی به عنوان یکی از ویژگیهای نظامهای پایدار و مقاوم تاکید میکنند. گستره مفهوم اقتصاد چرخشی شامل بحث پیرامون نقش پول و منابع مالی به عنوان بخشی از یک تصویر بزرگتر میشود
اقتصاد خطی
بهره برداری گسترده از منابع طبیعی به جهت تولید انبوه کالا با وقوع انقلاب صنعتی در اواخر قرن هجدهم و اوایل قرن نوزدهم شدت خارق العاده ای پیدا کرد که استخراج زغال سنگ و فلزات از معادن و بهره برداری ازجنگل ها برای استفاده از چوب درختان بخشی از این بهره برداریهاست. تولید انبوه کالاوبه تبع آن مصرف نیزپیامدی دیگر برای طبیعت داشت؛ انباشت زباله شوروشوق ناشی از رشد اقتصادی در آن دوران و طبیعت نسبتا بکری که توان بیشتری نسبت به امروز در جذب بخشی از این پسماندها را داشت، چندان دغدغه ای نه در اندیشمندان و سیاستمداران آن زمان ایجاد نمی کرد.
در واقع چنین اقتصادی که منابع را از طبیعت می گیرد، به صورت انبوه کالا تولید می کند و به دست مصرف کننده می رساند و پسماند حاصل را به طبیعت بازمی گرداند و جز رشد اقتصادی به موضوع دیگری نمی اندیشد، بعدها از سوی منتقدانی که دغدغه های زیست محیطی داشتند به مدل اقتصاد خطی مشهور شد.
پروژه های مشابه مدیریت استراتژیک
- مدیریت استراتژیک بانک ملت
- مدیریت استراتژیک بانک پاسارگاد
- مدیریت استراتژیک بانک سپه
- مدیریت استراتژیک بانک سامان
- مدیریت استراتژیک بیمه پاسارگاد
- مدیریت استراتژیک شرکت تویوتا
- مدیریت استراتژیک شرکت فورد
- مدیریت استراتژیک شرکت بنز
- مدیریت استراتژیک شرکت ایران خودرو
…