عنوان پروپوزال: تعیین شاخصهای رضایت مشتری و میزان تاثیر هر یک از آنها در افزایش فروش
رشته تحصیلی: مدیریت بازگانی (بازاریابی)
مقطع: ارشد
√ مدل: دارد
تعداد صفحات: 15 صفحه
فرمت: Word

پروپوزال شاخصهای رضایت مشتری
- بیان مسئله
- پیشینه تحقیق
- اهمیت موضوع تحقیق
- ضرورت تحقیق
- اهداف تحقیق
- چارچوب نظری تحقیق
- سئوالات تحقیق
- فرضیات تحقیق
- فرضیه اصلی
- فرضیه های فرعی
- پروش انجام تحقیق
- جامعه آماری
- قلمرو تحقیق
- قلمرو موضوعی
- قلمرو زمانی
- قلمرو مکانی
- روش نمونه گیری و تعیین حجم نمونه
- ابزارهای گردآوری اطلاعات
- کاربرد نتایج تحقیق
- تعریف واژگان
- منابع

مفهوم کالا
پروپوزال شاخصهای رضایت مشتری: هرچیزی که بتوان برای تأمین یک نیاز یا خواسته عرضه کرد کالا نامیده می شود. مردم، نیازها و خواسته های خود را با استفاده از کالاها تأمین می کنند. یک کالا از سه جزء تشکیل می شود که عبارتند از: محصول فیزیکی، خدمت و ایده.
ویژگی های کالا
عبارت است از کلیه صفات و مشخصات منحصر بفرد کالا که باعث تعریف و مشخص شدن و همچنین تمایز آن کالا نسبت به سایرکالاهای دیگر شده که موجب ایجاد مطلوبیت در مصرف کنندگان می گردد.
بازار
مشتمل بر تمام مشتریان بالقوه ای است که دارای نیاز و خواسته مشترک باشند و برای تأمین نیاز و خواسته خود به انجام مبادله متمایل بوده و توانایی این کار را نیز داشته باشند. بدین ترتیب اندازه یک بازار به این عوامل بستگی دارد: حضور تعداد افرادی که دارای نیاز یا خواسته ای باشند، موجود بودن منابعی که مورد توجه و علاقه دیگران بوده و در ازای دریافت آن منابع حاضر به پرداخت هزینه ای باشند، تمایل و توانایی ارائه این منابع .
کالای مصرفی کم دوام
کالایی است که برای تامین نیاز یا خواسته آنی مصرف کننده تولید و عرضه می گردد. این دست از کالاها پس از خریداری شدن، سریعاً مورد مصرف و استفاده قرار می گیرند و دوامی حداکثر تا یک سال دارند. انواع کالاها در دسته های زیر جزء کالاهای مصرفی کم دوام محسوب می شوند: اغذیه جات، پوشاک، نوشیدنی ها، کالاهای بهداشتی و آرایشی و دخانیات.
مدیریت بازاریابی
عبارت است از فرآیند برنامه ریزی، قیمت گذاری، تبلیغات پیشبردی و توزیع ایده ها، برای کالاها و خدمات به قصد انجام مبادلاتی که به تأمین اهداف انفرادی و سازمانی منجرگردد.
مشتری
مشتری را می توان شخصی تعریف کرد که به قصد دریافت محصول یا خدمات پول می پردازد. دو نوع کاملاً متفاوت از مشتری وجود دارد: مشتری خارجی ومشتری داخلی.
مشتری خارجی
در بیرون سازمان است وخدمات یامحصولات سازمان را خریداری می کند.
مشتری داخلی
در درون سازمان است، محصول یا خدمتی را دریافت کرده و در مقابل محصول یا خدمتی را فراهم می نماید.
در این تحقیق، هر جا واژه مشتری بکار رفته است، منظور همان مشتری خارجی می باشد.
…..