پروپوزال حسابداری بررسی تاثیر مسئولیت اجتماعی شرکت بر ریسک شرکت، رقابت بازار محصول و عملکرد شرکت
پروپوزال بررسی تاثیر مسئولیت اجتماعی شرکت بر ریسک شرکت، رقابت بازار محصول و عملکرد شرکت شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
فهرست مطالب
- بیان مساله
- پیشینه تحقیق
- پیشینه داخلی
- پیشینه خارجی
- فرضیه ها
- اهداف پژوهش
- اهداف کاربردی
- نوع روش تحقیق
- روش گردآوری اطلاعات
- ابزار گردآوری اطلاعات
- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
- جدول زمانبندی مراحل انجام دادن تحقیق
- فهرست منابع و ماخذ
ساختار بازار که معرف خصوصیات سازمانی بازار است، طیفی از رقابت کامل تا انحصار کامل را در بر میگیرد. منظور از رقابتی بودن بازار محصول این است که شرکتهای مختلف در تولید و فروش کالا رقابت تنگاتنگی دارند و کالاهای آنها نسبت به دیگری برتری چندانی ندارد (فاروق و پاشایو، ۲۰۲۰). به عبارت دیگر، رقابتپذیر بودن بدین معنی است که شرکت نتوانسته است شیوه تولیدی اتخاذ نماید که کالاهای با کیفیتتری تولید کند یا کالاهای تولیدی خود را با قیمتی پایینتر از سایر رقبا عرضه کرده و بازار فروش را در قبضه خود بگیرد (سینگلا و سینگ، ۲۰۱۹؛ یوان و همکاران، ۲۰۱۹). رقابت بازار محصول، از یک سو شرکتهای موجود در صنایع مشابه را مجبور میکند به دنبال اطلاعات رقبا باشند و از سویی دیگر اطلاعات خودشان را برای داشتن مزیت رقابتی پنهان کنند (اقبال و همکاران، ۲۰۱۷). به اعتقاد لی (۲۰۱۰) رقابت در بازار منجر به بهبود کیفیت افشای اطلاعات توسط شرکتها خواهد شد که نه تنها شرکتها را وابسته به مزیت رقابتی برون سازمانی میکند، بلکه مالکان را نیز تشویق به تقویت سازوکارهای حاکمیت شرکتی درون سازمانی میکند و رفتارهای فرصتطلبانه مدیران را کاهش میدهد.
شرکتها افشای اطلاعات را از طریق انتشار صورتهای مالی، یادداشتهای توضیحی، گزارش مجامع عمومی، رسانهها و سایتهای اینترنتی انجام میدهند. تصمیمگیری در رابطه با افشا یا عدم افشا اطلاعات توسط مدیریت، تحت تاثیر دو عامل اصلی میباشد. عوامل داخلی که مربوط به ویژگیهای شرکت میباشد (برزگر و حقیقت، ۱۳۹۹). مانند ساختار هیئتمدیره، ترکیب سهامداران و … همچنین عوامل بیرونی تاثیرگذار مانند رقابت بازار محصول، مقررات قانونی و نوع صنعت. اطلاعاتی که توسط مدیران در اختیار همگان قرار میگیرند، شامل اطلاعات مالی و غیرمالی میباشد (صالحی و همکاران، ۲۰۲۰). یکی از مباحثی که اخیرا مطرح شده و از شرکتها انتظار میرود که نسبت به افشای اطلاعات آن اقدام نمایند مسئولیت اجتماعی شرکتها میباشد. مسئولیتپذیری اجتماعی به مباحث اخلاقی درباره رفتار و تصمیمگیری شرکت درباره موضوعاتی مانند مدیریت منابع انسانی، حمایت محیطی، سلامتی کاری، روابط اجتماعی و روابط با عرضه کنندگان و مشتریان میپردازد (برزگر خانقاه و همکاران، ۱۳۹۹). وارد شدن در فعالیتهای مسئولیتپذیری اجتماعی، نه تنها رضایت سهامداران را بهبود میبخشد بلکه روی شهرت شرکت نیز تاثیر مثبتی دارد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- چنانچه با گوشی و از مرورگر کروم استفاده می نمایید چند ثانیه روی گزینه دانلود نگه دارید گزینه باز کردن در برگه جدید (Open in a new tab) را انتخاب کنید فایل برایتان دانلود می شود.
- چنانچه با کامپیوتر و از مرورگر کروم استفاده می نمایید رو دانلود راست کلید کنید و گزینه save link as را بزنید فایل برایتان دانلود می شود.