دسته :

پرسشنامه رسندیپ هدف پرسشنامه: پیش بینی پاسخ مثبت کاربران به تبلیغات در رسانه های اجتماعی

فرمت: Word

?تعداد سوال: 30 سوال و 9 مولفه (جذابيت هيجاني، آگاهی بخشی، خلاقيت تبليغ، نگراني‌هاي حريم خصوصي، رفتار جمعی ادراک شده، هنجار ذهنی، نگرش نسبت به ابراز همدلي، تمايل به بيان همدلي، تمايل به خريد)

شیوه نمره گذاری: دارد

مدل مفهومی: دارد

پایایی و روایی: دارد

منبع: دارد

 

[stextbox id=”grey” caption=”توضیحات” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]

تعاریف رسانه های اجتماعی

امروزه فعالیت های اینترنتی عموما شامل “فعالیت های مربوط به رسانه جمعی” هستند. عبارت “رسانه جمعی” به طور کلی به معنی راه های مختلفی است که کاربران اینترنت از طریق آنها با یکدیگر تعامل میکنند، و شامل فعالیت هایی نظیر ساخت بلاگ ها و نظردهی در آنها، به اشتراک گذای محتوا یا ارتباط برقرار کردن با دوستان از طریق سایت های شبکه اجتماعی مانند فیسبوک یا مای اسپیس است. وقتی اعضای جدید به چنین سایت هایی ملحق می شوند، به طور نمونه یک صفحه پروفایل آنلاین می سازند که باعث می شود با دیگر اعضا از طریق ایمیل یا پیغام فوری تماس برقرار کنند. دامنه وسیعی از رسانه های جمعی مانند یوتیوب و فلیکر و سایت های به اشتراک گذاری جمعی از طریق شبکه های اجتماعی مانند لینکدینو فیسبوک وجود دارد (کیرتیسا و کاراهامب، 2011).

انواع رسانه های اجتماعی

رسانه‌های اجتماعی را می‌توان در هفت گروه دسته‌بندی کرد. شبکه‌های اجتماعی، وبلاگ‌ها، ویکی‌ها، پادکست‌ها، فروم‌ها، کامیونیتی‌های محتوایی و میکروبلاگ‌ها هفت نوع رسانه‌های اجتماعی محسوب می‌شوند. علاوه بر این‌ها برخی سایت‌های «دنیای مجازی» از قبیل سکند‌لایف را هم گونه دیگری از رسانه‌های اجتماعی می‌دانند که در سال‌های آینده گسترش بیشتری خواهند داشت.

  • شبکه‌های اجتماعی به اعضای‌شان اجازه ساخت صفحات شخصی و برقراری ارتباط و شبکه‌سازی با دوستان آنلاین را می‌دهند.
  • وبلاگ‌ها که شناخته‌شده‌ترین نوع رسانه‌های اجتماعی محسوب می‌شوند، ژورنال‌های آنلاینی هستند که با محتواهای جدید کاربران به‌روز می‌شوند.
  • ویکی‌ها سایت‌هایی هستند که به کاربران اجازه اضافه کردن و ویرایش محتوا را می‌دهند و محتوای تولید شده‌شان حاصل مشارکت اعضاست.
  • پادکست‌ها فایل‌های صوتی و تصویری هستند که با قابلیت مشترک شدن در اینترنت قرار داده شده‌اند.
  • فروم‌ها که از دوران پیش از تولد مفهوم رسانه‌های اجتماعی فعالیت می‌کردند فضایی برای طرح بحث و گفتگو در موضوعات مختلف محسوب می‌شوند.
  • کامیونیتی‌های محتوایی امکان مدیریت و به اشتراک‌گذاری نوع خاصی از محتوا از قبیل عکس، فایل‌های ویدئویی، متن یا لینک را فراهم می‌کنند.
  • میکروبلاگ‌ها که تلفیقی از شبکه‌های اجتماعی و وبلاگ‌های کوچک هستند با محتواهای کوتاه کاربران به‌روز می‌شوند.
  • رسانه جمعی به عنوان یک استراتژی بازاریابی

ظهور رسانه های جدید مانند جست و جو و تبلیغات نمایشی، بازی های ویدئویی، محتوای آنلاین تولید شده توسط کاربر و بازاریابی شفاهی، برای شرکت ها هم منفعت و هم ضرر به همراه دارند. به همین دلیل، تصمیم گیرندگان بازاریابی باید منابع شرکت را طوری تقسیم کنند که حداکثر سود را برای شرکت داشته باشد. بعلاوه، شرکت ها میتوانند از طریق رسانه جمعی اطلاعات بازاریابی جدید را بصورت رایگان دریافت کنند (هاردی، 2009).

توضیحات پرسشنامه تبلیغات در رسانه های اجتماعی

پرسشنامه فوق متشکل از 30 سوال و 9 مولفه تجذابيت هيجاني، آگاهی بخشی، خلاقيت تبليغ، نگراني‌هاي حريم خصوصي، رفتار جمعی ادراک شده، هنجار ذهنی، نگرش نسبت به ابراز همدلي، تمايل به بيان همدلي، تمايل به خريد می باشد. که با هدف پیش بینی پاسخ مثبت کاربران به تبلیغات در رسانه ای اجتماعی طراحی شده است. جزییات بیشتر پرسشنامه در فایل پرسشنامه تشریح شده است. که همراه با مدل مفهومی و مقاله بیس می باشد.

تعدادی از سوالات پرسشنامه

  • بعد از ديدن اين تبليغ، احساسات شديدي به من دست داد.
  • به لحاظ هيجاني جذب پيام اصلي اين تبليغ شدم.
  • بعد هيجاني اين تبليغ باعث مي‌شود كه آن را دوست داشته باشم.

[/stextbox]

بیزینس پلن پروپوزال آماده مدیریت استراتژیک پرسشنامه ها

پشتیبانی مدیر123

سفارش پرسشنامه پایان نامه