عنوان پروپوزال: بررسی فرآیند ایجاد ارزش: هوش تجاری و یادگیری سازمانی
رشته: رفتار سازمانی، تجارت الکترونیک، مدیریت دانش
مقطع: تمامی مقاطع
تعداد صفحات: ۲۵ صفحه
√ مدل: دارد
√ پرسشنامه: دریافت
فرمت: Word
فهرست مطالب
- بیان مساله
- ضرورت و اهمیت پژوهش
- ادبیات نظری
- پیشینه پژوهش
- اهداف پژوهش
- هدف اصلی
- اهداف فرعی
- اهداف کاربردی
- سوالات پژوهش
- فرضیات پژوهش
- فرضیه اصلی
- فرضیات فرعی
- روش جمع آوری اطلاعات
- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
- جامعه آماری
- قلمرو پژوهش
- قلمرو زمانی پژوهش
- قلمرو مکانی پژوهش
- قلمرو موضوعی پژوهش
- منابع
- مقاله بیس
قابلیتهای استراتژیک هوش تجاری
قابلیت های استراتژیک هوش تجاری با استفاده از دارایی های هوش تجاری به منظور پشتیبانی از فرموله بندی و پیاده سازی استراتژی، ایجاد می شوند. این فعالیت های استراتژیک شامل نوآوری های رادیکال و اکتشافی میباشند که یک خط سیر فناورانه ی جدید را باز میکند. اکتشاف سازمانی متشکل از پاسخ های تراز دوم است که کندتر بوده و دربردارنده ی تغییرات در رفتار جست و جو، فرصت های فناورانه، و اهداف سازمانی می باشند. اکتشاف یک شایستگی تر از دوم برای ایجاد دانش جدید توسط باز ترکیب دانش موجود در مرز های فناورانه یا سازمانی میباشد. هدف اصلی آن عبارتست از شناسایی راه های تثبیت وقعیت سازمان برای پرداختن به تغییرات محیطی و ایجاد جریان هایی جدید از دانش به عنوان منبع مزیت رقابتی.
همین طور، اکتشاف، مزیت حاشیه ای استفاده از داراییهای هوش تجاری به منظور ایجاد قابلیت های استراتژیک هوش تجاری را افزایش میدهد. برای مثال، از قابلیت های هوش تجاری که شامل تحلیل عمیق داده های یکپارچهی درون سازمانی برای شناسایی فرصت ها و تهدید ها در محیز کسب و کار و کمک به فرموله بندی استراتژی می باشند، انتظار میرود که موقعی که روال های سازمانی تمایل بیشتری به پیگیری محصولات و خدمات جدید دارند، بطور سریعتر، از داراییهای هوش تجاری ایجاد شوند.
…
پروپوزال فوق متشکل از ۱۴ فرضیه که ۱ فرضیه اصلی و ۱۳ فرضیه فرعی می باشد. همراه با مدل مفهومی که در پروپوزال تشریح شده است.
…