عنوان پروپوزال: بررسی عوامل موفقیت مدیریت ارتباط با مشتری در سازمان تامین اجتماعی
رشته تحصیلی: مدیریت بازاریابی
مقطع: ارشد
تعداد صفحات: ۲۰ صفحه
پرسشنامه: دانلود
فرمت: Word
[stextbox id=”grey” caption=”فهرست آیتم های مورد نظر در پروپوزال” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
- بیان مساله
- اهمیت و ضرورت تحقیق
- پیشینه تحقیق
- پیشینه داخلی
- پیشینه خارجی
- اهداف تحقیق
- هدف اصلی
- اهداف فرعی
- سوالات تحقیق
- روش تحقیق
- نوع پژوهش
- جامعه آماری و انتخاب نمونه
- روشها و ابزار گردآوری اطلاعات
- قلمرو تحقیق
- قلمرو موضوعی
- قلمرو زمانی
- قلمرو مکانی تحقیق
- جنبههای نوآوری تحقیق
- مدل مفهومی تحقیق
- مدل مفهومی تحقیق
- تعریف عملیاتی واژههای تحقیق
- منابع
[/stextbox][stextbox id=”grey” caption=”مختصری از توضیحات” collapsing=”true” collapsed=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
مدیریت ارتباط با مشتری
فرایند دستیابی و نگهداری به یک رابطه مداوم با مشتریان و از طریق رفتار مناسب و متنوع با هر یک از مشتریان بر مبنای علایق آنهاست که سازمان را در فراهم آوردن خدمات خاص برای هر مشتری توانمند می سازد (هادیزاده مقدم، ۱۳۸۹، ص۵).
ساختار سازمانی
ساختار سازمانی بیانگر شیوه و روشی می باشد که بر اساس آن افراد و مشاغل در یک سازمان به نظم درمیآید به گونه ای که امکان اجرای کار سازمانی فراهم می شود. (اسکندری و همکاران، ۱۳۸۹، ص۱۵۶)
فناوری اطلاعات
در این پژوهش زیرساختIT، یکپارچگی تکنولوژیکی بین سیستم ها، برنامه کاربردی (عملیاتی)، استفاده از ابزار های مشارکتی، مدیریت اطلاعات، مدیریت تماس های مشتری را شامل می شود (محرابی و همکاران، ۱۳۸۹، ۶۴).
فرهنگ سازمان
الگویی از پیش فرضهای اساسی که گروهی خاص در مواجهه با مشکلات برای انطباق خود با محیط بیرونی و دستیابی به یکپارچگی و انسجام درونی، خلق، کشف یا ایجاد کرده است. (حسینی سرخوش و همکاران، ۱۳۸۹، ص۹۱)
مدیریت دانش
قابلیت یادگیری پویا، رویه هایی برای ایجاد دانش مشتری، رویه هایی برای به اشتراک گذاری دانش مشتری، رویه هایی برای به کارگیری دانش مشتری، بازنگری دانش مشتری و بروز رسانی آن را شامل می شود. (محرابی و همکاران، ۱۳۸۹، ص۶۴)
استراتژی
استراتژی می تواند به عنوان فرایند تعیین اهداف بنیادی بلند مدت، اتخاذ شیوه کار و تخصیص منابع لازم برای تحقق این اهداف، تعریف شود. (سید نقوی و همکاران، ۱۳۸۹، ص۱۳)
فرآیند تحلیل شبکه ای
فرآیند تحلیل شبکه، روش جامع و قدرتمندی را برای تصمیم گیری دقیق با استفاده از اطلاعات تجربی و یا قضاوت های شخصی هر تصمیم گیرنده در اختیار نهاده و با فراهم کردن ساختاری برای سازمان دهی معیار های متفاوت و ارزیابی اهمیت و ارجحیت هر یک از آن ها نسبت به گزینهها، فرآیند تصمیمگیری را آسان میکند. رابطه شبکها ی متد فرایند تجزیه و تحلیل ANP نه تنها وابستگی بین ملاک های مختلف را مشخص می کند بلکه وزن نسبی هر مولفه را نیز محاسبه می کند. (حبیبی، ۱۳۹۰ :۱۲۱)
…
[/stextbox]