عنوان پروپوزال: بررسی رابطه بین نشاط سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی در شرکت دیجی کالا
رشته تحصیلی: منابع انسانی
مقطع: ارشد
تعداد صفحات: ۲۴ صفحه
√ مدل مفهومی: دارد
√ پرسشنامه: دارد
فرمت: Word
[stextbox id=”grey” caption=”فهرست آیتم های مورد نظر در پروپوزال” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
- بیان مساله
- اهمیت و ضرورت پژوهش
- پیشینه پژوهش
- پیشینه داخلی
- پیشینه خارجی
- اهداف پژوهش
- هدف اصلی
- اهداف فرعی
- اهداف کاربردی
- فرضیات پژوهش
- فرضیه اصلی
- فرضیههای فرعی
- تعاریف مفهومی متغیرها
- تعاریف عملیاتی متغیرها
- روش پژوهش
- جامعه آماری پژوهش
- روش نمونه گیری
- تعیین حجم نمونه
- روش جمع آوری داده ها
- ابزار گردآوری اطلاعات
- پرسشنامه
- منابع (داخلی و خارجی)
[/stextbox][stextbox id=”grey” caption=”مختصری از توضیحات” collapsing=”true” collapsed=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
نشاط سازمانی
ارسطو شادکامی را این گونه تعریف می کند: شادکامی عبارت است از پروراندن و نمو دادن عالی ترین صفات و خصایص انسانی. وی دست کم به سه نوع شادکامی معتقد است: در پایین ترین سطح عقیده مردم عادی است که شادکامی را معادل لذت می دانند و در بالاترین سطح آن شادکامی ناشی از معنویت است. بطور خلاصه میتوان گفت هر انسان مطابق جهان بینی و اندیشه خود، اگر به چیزهای مورد علاقه خود برسد در خود حالتی احساس می کند که شادی نام دارد(آیزنک، ۱۳۷۵). شادی و نشاط حالت ثابتی نیستند، حتی شادترین افراد گاهی اوقات احساس افسردگی می کنند و غمگین ترین افراد هم گاهی اوقات احساس شادی می کنند (والیس، ۲۰۰۵)
از سوی دیگر خوشی و لذت معمولا به احساس خوشی اطلاق می شود، یعنی خوشی بدنی و جسمی و رضایت خاطر و اقناع غرائز جسمی، مثلا آدمی با خوردن غذا، شنا کردن در آب، استراحت و غیره احساس خوشی و شادی می کند. نشاط و شادکامی در درجه بالاتر قرار گرفته، زیرا در حقیقت حالات عاطفی مخصوص حاصله برای شخص پس از موفقیت های واقعی و نیل به هدف هایش می باشد. یعنی تنها مربوط به احساسات و لذائذ جسمی نیست، بلکه ارتباط با لذائذ روانی نیز دارد. شادکامی و نشاط حالتی است که فرددرآن تمایل به تغییرمثبت داردوبه تعبیردیگر نشاط یعنی سر زندگی وآمادگی برای پیشرفت(غلامزاده، ۱۳۸۸).
پروپوزال فوق با هدف بررسی رابطه بین نشاط سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی در شرکت دیجی کالا طراحی شده است. این پروپوزال متشکل از ۷ فرضیه که یک فرضیه اصلی و ۶ فرضیه فرعی می باشد. همراه با دو پرسشنامه شادمانی سازمانی کرولف و پرسشنامه رفتار شهروندی سازمانی پادساکف می باشد.
….
[/stextbox]