عنوان پروپوزال: بررسی تاثیر مولفههای قابلیتهای پویا بر روی قیمتگذاری ارزش-محور و عملکرد صادرات
رشته: مدیریت
مقطع: تمامی مقاطع
تعداد صفحات: ۲۲ صفحه
√ مدل: دارد
فرمت: Word
قیمت: ۲۲۵۰۰ تومان
[stextbox id=”grey” caption=”فهرست مطالب پروپوزال” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
- بیان مساله
- ضرورت و اهمیت پژوهش
- ادبیات نظری
- پیشینه پژوهش
- اهداف پژوهش
- هدف اصلی
- اهداف فرعی
- اهداف کاربردی
- سوالات پژوهش
- فرضیات پژوهش
- فرضیه اصلی
- فرضیات فرعی
- مدل مفهومی پژوهش
- روش جمع آوری اطلاعات
- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
- جامعه آماری
- قلمرو پژوهش
- قلمرو زمانی پژوهش
- قلمرو مکانی پژوهش
- قلمرو موضوعی پژوهش
- منابع
- همراه با مقاله بیس
[/stextbox][stextbox id=”grey” caption=”مختصری از توضیحات” collapsing=”true” collapsed=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
قابلیتهای (ظرفیتهای) پویا
با چیروی از دیدگاه منبع-محور، دوتا، زباراکی، و برگن (۲۰۰۳) ادعا میکنند که شرکتها قادر به تولید کرایه از طریق استفاده از منابع و ظرفیتهای برتر هستند. به طور کلی، رویکرد منبع-محور ادعا میکند که کلافها و ظرفیتهای منبع میتوانند در طول شرکتها تغییر کنند. اگر یک شرکت به دنبال ایجاد مزیت رقابتی باشد، آن باید منابع و قابلیتهایی را جمعآوری کند که آن را از سایر شرکتها متمایز میسازند.
اجرای یک استراتژی ایجاد-ارزش میتواند منجر به حفظ مزیت رقابتی شود. علاوهبراین برای تولید اجارهی اقتصادی، یک شرکت باید قیمتهای مناسبی را تنظیم کند. فرایند تنظیم و تغییر قیمتها را میتوان به عنوان قابلیتی در نظر گرفت که شرکت را قادر به دستیابی به یک مزیت رقابتی میکند. بنابراین، یک شرکت باید قابلیتهای خود را روی ترکیبی از روالها، مکانیسمهای هماهنگی، سیستمها، مهارتها و سایر منابع تکمیلی که تقلید از آنها مشکل است پایهگذاری کنند.
همانطور که قبلا ذکر شد، شرکتهایی که در عرصهی بینالمللی عمل میکنند خود را در محیط پیچیده و پویایی مییابند. بنابراین، مزایای رقابتی ممکن است کافی نباشند و یک شرکت نیاز به نیاز به ایجاد قابلیتهای متمایز برای استفادهی بهتر از منابع خود داشته باشد.
پروپوزال فوق متشکل از ۸ فرضیه که ۱ فرضیه اصلی و ۷ فرضیه فرعی همراه با مدل مفهومی که در فایل تشریح شده است که با پیوست مقاله بیس ISI تحویل داده می شود.
…