عنوان پروپوزال: بررسی رابطه هوش هیجانی، حمایت سازمانی درک شده و رضایت شغلی در سازمان تامین اجتماعی استان تهران
رشته تحصیلی: مدیریت منابع انسانی
مقطع: ارشد
تعداد صفحات: ۲۲ صفحه
√ مقاله بیس: دارد
√ سال انتشار مقاله بیس: ۲۰۱۹
√ مدل مفهومی: دارد
فرمت: Word
[stextbox id=”grey” caption=”فهرست آیتم های پروپوزال” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
- بیان مساله
- پیشینه پژوهش
- فرضیات پژوهش
- فرضیه اصلی
- فرضیات فرعی
- مدل مفهومی پژوهش
- سوالات پژوهش
- سوال اصلی
- سوالات فرعی
- اهداف پژوهش
- هدف اصلی
- اهداف فرعی
- اهداف کاربردی
- روش پژوهش
- روش جمع آوری اطلاعات
- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
- جامعه آماری
- قلمرو پژوهش (زمان، مکان، موضوع)
- منابع
- همراه با مقاله بیس ۲۰۱۹
[/stextbox][stextbox id=”grey” caption=”مختصری از توضیحات” collapsing=”true” collapsed=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
پروپوزال هوش هیجانی، حمایت سازمانی درک شده و رضایت شغلی
حمایت سازمانی درک شده، به عنوان یک منبع در سازمان، باعث می شود تا کارکنان یک سری از احساسات مثبت را بر اساس پشتیبانی و درک از همکاران و سرپرستان و همچنین تأیید توانایی های خود ایجاد کنند (چن و لیائو ، ۲۰۰۶). اینگونه مثبت نمایی ها می تواند به بهبود فرسودگی احساسی کارمندان در کار احساسی کمک کند. برای کارمندان، پشتیبانی سازمانی یک منبع مهم انرژی خارج از کشور است که به بهبود احساسات در هنگام انجام کار عاطفی کمک می کند (لی و ژو ، ۲۰۱۲).
کارکنان سازمان تامین اجتماعی در حمایت از سازمان، منابع مختلفی را که در ارائه خدمات مبتنی بر کار ایجاد می شود، به دست می آورند، از این رو اعتماد به نفس و توانایی های کارکنان را برای خدمت به مشتریان تقویت می کنند. مطالعات نشان داد که پشتیبانی سازمانی مداوم می تواند به طور قابل ملاحظه ای مقیاس ارزیابی کارکنان را گسترش دهد، به طور مؤثر تجمع و گسترش احساسات منفی شغلی را کاهش دهد و فاصله بین احساسات درونی کارکنان و احساسات مثبت مورد نیاز را در خدمت کاستن به حداقل برساند.
برادرید و لی (۲۰۰۳) دریافتند که کارکنان هنگام اتخاذ استراتژی بازیگری عمیق و استراتژی بازیگری سطحی، باید منابع عاطفی را جمع کنند. رضایت و شادی کارمندان در صورت جبران منابع کارمندان یا حتی به دست آوردن فوق العاده، افزایش می یابد. در غیر این صورت، نتیجه کارکنان از منابع نامتعادل برخوردار بود و پس از آن فرسودگی عاطفی ، فرسودگی شغلی و سایر عواقب منفی را به دنبال دارد. طبق نظریه COR (هابفول، ۲۰۰۱)، با حمایت هر چه بیشتر سازمان، کارمندان می توانند با ادغام، تنظیم و بکارگیری عواطف، منابع داخلی بیشتری را کسب کنند. این منابع ناشی از هوش هیجانی نیز بهبود می یابند…
توضیحات پروپوزال مدیریت منابع انسانی
پروپوزال هوش هیجانی، حمایت سازمانی حاضر متشکل از ۹ فرضیه و ۱ فرضیه اصلی ۸ فرضیه فرعی همراه با مدل مفهومی و مقاله بیس که به پیوست پروپوزال می گردد. مدل مفهومی پروپوزال و متغیرهای وابسته و مستقل بطور کامل تشریح می گردد. مقاله بیس مربوط به سال ۲۰۱۹ بر گرفته از سایت معتبر ساینس دایرکت به پیوست فایل ارسال خواهد گردید. پروپوزال مورد نظر هم از نظر منابع و هم از نظر مقاله بیش معتبر و جدید می باشد و تا به حال موضوعی در این زمینه در داخل کشور کار نشده است.
پروژه های مشابه
- پرسشنامه هوش هیجانی شرینگ
- پرسشنامه هوش هیجانی فروشندگان
- پرسشنامه هوش هیجانی بار آن (EQ-i)
- پرسشنامه هوش هیجانی رهبر و پیروان
- پرسشنامه هوش هیجانی تراویس براد بری و جین گریوز
- پروپوزال بررسی رابطه خلاقیت و هوش هیجانی کارکنان
- پروپوزال بررسی رابطه بین هوش هیجانی و خستگی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
- پروپوزال بررسی رابطه بین هوش هیجانی مدیران، فرهنگ سازمانی نوآورانه و عملکرد کارکنان
- پروپوزال بررسی رابطه بین هوش هوش هیجانی، مشارکت کارکنان، ایدئولوژیک و عملکرد کار
[/stextbox]