دانلود مقاله برای همایش: برنامه ریزی منابع سازمانی و مدیریت دانش


در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
نوع فایل
حجم فایل
تعداد صفحات
تعداد بازدید
315 بازدید
۱۶,۵۰۰ تومان

عنوان انگلیسی مقاله:

Knowledge management and ERP: Complementary or contradictory?

ترجمه عنوان مقاله: مدیریت دانش و برنامه ریزی منابع سازمانی: مکمل یا متضاد؟

$$$: فقط ۱۶۵۰۰ تومان (حراج)

سال انتشار: 2017

تعداد صفحات مقاله انگلیسی: 10 صفحه

تعداد صفحات ترجمه مقاله: 30 صفحه

منبع: الزویر و ساینس دایرکت

نوع فایل: word

دانلود اصل مقاله

 

[stextbox id=”grey” caption=”فهرست مطالب” collapsing=”true” collapsed=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]

  • چکیده
  • مقدمه
  • بررسی مقالات و توسعه فرضیات
  • مدیریت دانش (KM)
  • برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP)
  • مدیریت زنجیره تامین (SCM)
  • دیدگاه مبتنی بر منابع (RBV)
  • بیان فرضیات
  • شکل ۱. مدل پیشنهادی
  • روش تحقیق
  • رویکرد جمع آوری و داده نمونه
  • سنجش متغیرها
  • تحلیل و نتایج
  • آنالیز عامل اکتشافی
  • جدول ۱. EFA و CFA برای KM
  • تحلیل عامل تاییدی
  • سوگیری رویکرد مشترک
  • آنالیز ساختاری
  • جدول ۳. نتایج فرضیه
  • بحث و دلائل مدیریتی
  • خلاصه و نتیجه گیری

[/stextbox][stextbox id=”grey” caption=”ترجمه چکیده مقاله” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]

مقاله برنامه ریزی منابع سازمانی و مدیریت دانش

هدف این مطالعه، تعمیق درک و دانش مربوط به تاثیرات سیستم های اطلاعاتی روی عملکرد زنجیره تامین و یافتن سطح و جهت رابطه بین برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) و مدیریت دانش (KM) در زمینه عملکرد عملیاتی و مالی می باشد. اساساً، این مطالعه به تشریح رابطه مکمل بین ERP و KM تاکید کرده است. بنابراین، تاثیر واسط KM نیز مورد تحلیل قرار گرفته است. با استفاده از یک روش نظرسنجی، ۱۶۳ پاسخنامه از شرکت های تولیدی ترکیه ای که در صنایع مختلفی فعالیت دارند، گردآوری شد.

مدلسازی معادله ساختاری (SEM) برای تست قابلیت اطمینان و اعتبارسنجی (روایی و پایایی) معیارها و مدل مسیر ساختاری مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان می دهند که ERP هیچ تاثیر مثبت چشمگیری روی عملکرد عملیاتی ندارد، بلکه در مرحله قبل از KM قرار دارد. علاوه بر این، نتایج نشان می دهند که KM تاثیر مثبتی روی عملکرد عملیاتی داشته و تاثیر واسطی برای رابطه بین ERP و عملکرد عملیاتی دارد. اخیراً، آنالیز مسیر نشان داده که عملکرد عملیاتی ارتباط مثبتی با عملکرد مالی دارد.

کلمات کلیدی: زنجیره تامین؛ مدیریت دانش؛ ERP؛ عملکرد عملیاتی؛ عملکرد مالی؛ مدلسازی معادله ساختاری

[/stextbox][stextbox id=”grey” caption=”ترجمه مقدمه مقاله ” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]

مدیریت دانش

در عرصه حاضر که عرصه رقابت جهانی شدید است، دانش- دانستن نحوه انجام کارها به عنوان یکی از توانبخش ها/دارایی های مرکزی برای هر سازمان، خدمات یا تولید و ساخت در نظر گرفته می شود (دیوید بورن و پوروساک ۱۹۹۸، دراکر ۱۹۹۳). توانایی تشخیص، تدوین و استفاده از منابع دانشی برای هر شرکتی، تبدیل به تعیین کندده های چشمگیر از موقعیت رقابتی آن ها شده است (بات ۲۰۰۱). بنابراین زمینه مدیریت دانش، به عنوان زمینه پژوهشی مثمر ثمری، به کانون توجه افراد دانشگاهی و دست اندرکاران تبدیل شده است (ویگ ۲۰۰۰). به نظر در میان جامعه تحصیلی و صنعتی، این پدیده، یک توافق عام است که مدیریت مناسب و پیاده سازی موثر مدیریت دانش، برای رقابت در محیط کسب و کار جهانی که پویایی بسیاری دارد، نقش الزامی ای دارد (بلین، دلر و کوزی و زایم ۲۰۱۳، هیکس، داترو و گالوپ ۲۰۰۷، زایم ۲۰۰۶).

سازمان های امروزی که اغلب به عنوان شرکت های گسترش یافته ای در نظر گرفته می شوند که شامل تامین کننده ها و فروشنده ها (بالادست) و مشتریان و توزیع کننده ها (پایین دست) می شوند اغلب در فرآیندهایی که هم خدمات/کالاها و هم اطلاعاتی را که اکنون به صورت جمعی به عنوان زنجیره تامین می دانیم، ساماندهی می شود. مدیریت چنین فرآیندهایی به عنوان مدیریت زنجیره تامین یا به اختصار SCM شناخته می شود(سو و یانگ ۲۰۱۰).

زنجیره تامین

زنجیره تامین، یکی از عنوان های پژوهشی مشهور برای مدیران/دست اندرکاران و افراد دانشگاهی/پژوهشگران در سال های اخیر بوده است و شرکت های زیادی با پژوهش دقیق و بهبودبخشی مناسب قابلیت های زنجیره تامینشان به برتری رقابتی رسیدند. در مقالات موجود، مدیریت زنجیره تامین به صورت وسیع و از نظر فنی، عمیقا پوشش داده شده است که ش امل تحقیقاتی می شوند که به مسائلی همانند انتخاب بهینه تامین کننده ها، بهبودبخشی همکاری در میان اعضای زنجیره تامین، مدیریت بهتر انبارها، متوازن ساختن ریسک و پاداش مشترک میان خریدار و فروشنده، هندل حمل و نقل مواد خطر آفرین، بهبودبخشی مسیریابی دستگاه های نقلیه، ایجاد زنجیره تامین سبز و … می پردازند. آن چه زنجیره تامین را تبدیل به یک موضوع چالش برانگیز پژوهشی و به صورت بالقوه، اثربخش می کند، مطالعه آن در زمینه مدیریت دانش است.

مدیریت دانش (KM)

مفهومی نسبتا جدید برای سازمان ها است و به عنوان یک وظیفه اساسی شناخته می شود. بنابراین به صورت یک عنوان پژوهشی ارزشمند، توسط دست اندرکاران و عوامل دانشگاهی، مورد پوشش واقع می شود؛ یعنی ارائه دهندگان خدمات/کالا و شرکت های مشاوره. دانش (به خصوص دانش ضمنی) را می توان منبع قدرت نرم در نظر گرفت که برتری رقابتی را برای سازمان به ارمغان می آورد.

فوت و فن که نمایش مرسوم دانش است، نقشی حیاتی در به دست آوردن و حفظ موقعیت رقابتی ایفا می کند (چادزودس، چادزوگلو و ورایماکی ۲۰۱۵). اثبات شده که KM می تواند روش های لازم برای تفسیر، تدوین و حفظ فوت و فن حیاتی در یک محیط سازمانی را ارائه دهد. خلق، تدوین و ذخیره دانش را می توان به عنوان یک فرآیندفرعی مجزا، متوالی و تا حدود زیادی بازگشتی در نظر گرفت که با استفاده از آن، دانش سازمانی را می توان مدیریت نمود (گایسل و ویکاراماسینگ ۲۰۱۵).

KM، یک مفهوم چند رشته ای است که می توان آن را از دیدگاه های مختلف توصیف و تعریف کرد (گایسلر ۲۰۰۷) از دیدگاه مبتنی بر منابع، دانش را به عنوان یک منبع حیاتی در نظر میگیرند که نادر و ارزشمند بوده و تقلید کردن آن، بسیار دشوار (گرینر، بومان و کرمر ۲۰۰۷). با این وجود افسار زدن بر منابع دانش، به صورت اثربخش و کارآمد، نیازمند رویکرد یکپارچه ای است که KM را با چندین ابزار و سیستم مدیریتی دیگر ترکیب کند که شامل SCM و برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) می شود (جاسیمودین ۲۰۰۸). توصیه شده است که از یک دیدگاه فراگیر، SCM مبتنی بر ERP می تواند در نتایج KM نقش داشته باشد و KM را می توان به عنوان یک مورد مقدم بر موفقیت ERP در نظر گرفت (سدرا، گیبل و چان ۲۰۰۳).

برنامه ریزی منابع سازمانی

یک ابزار فناوری/سیستم اطلاعات حیاتی برای شرکت ها است تا بتواند از طریق شناسایی، ثبت، یکپارچه سازی و ذخیره جریان داده/اطلاعات خلق شده توسط اجرای معادلات کسب و کاری خود با موجودیت های داخلی و خارجی شرکت ها، فرآیندهای زنجیره تامین خود را مدیریت کند. لزوما به منظور نائل آمدن به یکپارچگی و هماهنگی میان دپارتمان های موجود در یک شرکت و فروشندگان و پیمانکارانی که خارج از شرکت حضور دارند، ERP، قابلیت هایی را به منظور رکنترل و مدیریت جریان داده و مواد خام ارائه می دهد (میکدادی و ابوزیاد ۲۰۱۶).

سیستم های ERP، متشکل از چندین پیمانه مختلف است که این پیمانه ها شامل زنجیره تامین، ساخت و تولید، مدیریت انبار و کیفیت می شود. برخلاف هزینه نسبتا بالای اکتساب و پیاده سازی، بسیاری شرکت ها (با سایز بزرگ، متوسط و کوچک)، راه حل های مبتنی بر ERP را برای بهتر کردن مدیریت فرآیندهایشان پیاده سازی کرده اند. از دیدگاه مبتنی بر منابع (RBV)، انتظار می رود که ترکیب منابع محسوس و نامحسوس به نسبت استفاده از نمای نوع تک منبعی، نتایج بهتری را به ارمغان بیاورد.

در این مطالعه، دو منبع کلیدی به صورت همزمان و همکارانه بررسی می شود: بسته های نرم افزاری مربوط به ERP و اقدامات مربوط به مدیریت دانش. ایده مطرح شده در جایی که سوال مد نظر ما این است که آیا هممکاری مثبت بهتری میان ERPو مدیریت دانش وجود دارد، در این مقاله پژوهشی، مورد بحث قرار می گیرد؛ به خصوص با توجه به دلالت های آن بر عملکردزنجیره تامین. مطالعه در دست، شکاف مهمی را در مقالات، با تلفیق اثر مدیریت دانش و ERP بر عملکرد کسب و کار، با استفاده از روش پژوهش تجربی پر می کند.

[/stextbox]

[maxbutton id=”5″ ] [maxbutton id=”4″ ] [maxbutton id=”3″ ] [maxbutton id=”6″ ]

سفارش مشاوره پایان نامه

پشتیبانی مدیر123

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • چنانچه با گوشی و از مرورگر کروم استفاده می نمایید چند ثانیه روی گزینه دانلود نگه دارید گزینه باز کردن در برگه جدید (Open in a new tab) را انتخاب کنید فایل برایتان دانلود می شود.
  • چنانچه با کامپیوتر و از مرورگر کروم استفاده می نمایید رو دانلود راست کلید کنید و گزینه save link as را بزنید فایل برایتان دانلود می شود.