خرید سمینار سبک های مدیریت بر رضایت مشتریان
سمینار سبک های مدیریت بر رضایت مشتریان
فهرست مطالب
- مقدمه
- تعریف مدیریت
- اهمیت مدیریت
- جایگاه مدیریت
- مدیر و مدیریت موفق و موثر
- سطوح مدیریت
- مهارت های مدیریتی
- نقش های مدیریتی
- تواناییهای مدیران
- سیر تحول مدیریت در طول تاریخ
- نظری اجمالی بر سیر تحول مدیریت
- نظریه های مکتب کلاسیک
- نظریه مدیریت علمی تیلور
- نظریه فرآیندی مدیریت (وظیفه گرایان)
- نظریه بروکراسی
- نظریه مکتب روابط انسانی
- نظریه نقش های مدیری
- مدیریت مشارکتی
- فلسفه مدیریت مشارکتی
- نمودار۱) مدیریت مشارکتی
- مزایای حاصل از مدیریت مشارکتی
- محدودیت های مدیریت مشارکتی
- انواع برنامه های مدیریت مشارکتی
- و چگونگی شکل گیری گروه کنترل کیفی تاثیر اهداف آن
- نمودار: شکل گیری گروه های کنترل کیفی
- مدیریت تحول گرا و عمل گرا
- تمایز مدیریت و رهبری
- پیشینه پژوهش
- شکل (۲-۱): نگرش های کل تئوری های مدیریت (فقهی)
- منابع
مقدمه
ایجاد سازمان های امروزی و مدیریت اثربخش آنا با استفاده از تئوری های سازمان و علم مدیریت، شاید بزرگترین پیشرفت انسان در قرن حاضر باشد. به همین لحاظ اهمیت پیشرفت مدیریت و شکل گیری دانش مربوط را همتراز پیشرفت های شگفت انگیز فنی و تکنولوژیکی دانسته اند زیرا پیشرفت های فنی بشر خود ناشی از توان او در تشکیل سازمان های اجتماعی و کار سازمان یافته است. مدیریت، را از حالت تفننی و تجملی در آورده و ان را به یک سرمایه ملی تبدیل می کند و موجبات توسعه ی اقتصادی، اجتماعی، علمی، فرهنگی و … را فراهم منی نماید. (پرداختچی، ۷۸). دراکر در مورد اهمیت مدیران در سازمان ها می گوید: «مدیران کمیاب ترین و در عین حال با ارزش ترین سرمایه سازمان ها هستند» (دراکر، ۱۹۹۸). سبک و سیاقی که مدیر به عنوان حاکم و هماهنگ کننده امور در انجام فعالیت های مربوطه اش به کار می گیرد و طریقی که او کارهای محوله را به انجام می رساند بیشترین میزان اثرگذاری را بر روند اجرای امورات محوله و همچنین میزان همکاری که دیگر عوامل با او دارند، بستگی دارد؛ یعنی سبک رفتار مدیر و نحوه تعامل او و شیوه ای که او در این رابطه اتخاذ می کند، بالاترین درصد موفقیت او و سازمانش را تضمین می کند.
تعریف مدیریت
با توجه به نظر غالب نویسندگان و با بررسی سابقه موضوع روشن می شود که درباره مدیریت تعریفی واحد و مورد قبول عام وجود ندارد. هر کدام از صاحب نظران و مولفان در این زمینه با هدف ها و جهت گیری های مختلف، تعریفی ارائه داده اند. هرسی و بلانچارد (۱۹۷۷) گفته اند که به تعداد نویسندگان مدیریت از مدیریت تعریف ارائه شده است، اما با کنکاش و تعمق دقیق در این بار می توان گفت که مدیریت عبارت است از: هدایت فعالیت های افراد در جهت اهداف معین. به عبارت دیگر، مدیریت به فعالیتی اطلاق می شود که توسط یک یا چند نفر برای اداره و هدایت فعالیت های یک یا چند نفر در جهت برآوردن یک یا چند هدف معین و از پیش تعیین شده، انجام می پذیرد. در کل می توان گفت که در همه تعاریف مدیریت عامل رسیدن به مقاصد سازمان، مشترک می باشد. در اینجا به پاره ای از تعریف های مهم مدیریت از دیدگاه صاحبنظران مشهور اشاره می کنیم و در پایان عناصر مشترک این تعاریف و همچنین به کمک ملاک های عینی و عملی تعریفی از مدیریت ارائه می شود که بیشترین قرابت را به دیدگاه همه صاحبنظران داشته باشد. رضائیان (۱۳۸۳) در تعریف مدیریت آورده است: مدیریت فرآیند به کارگیری موثر و کارآمد منابع مادی و انسانی در برنامه ریزی، سازماندهی، بسیج منابع و امکانات، هدایت و کنترل است که برای دستیابی به اهداف سازمانی و بر اساس نظام ارزشی مورد قبول صورت می گیرد. تعریف مذکور، مفاهیم کلیدی زیر را در بر دارد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- چنانچه با گوشی و از مرورگر کروم استفاده می نمایید چند ثانیه روی گزینه دانلود نگه دارید گزینه باز کردن در برگه جدید (Open in a new tab) را انتخاب کنید فایل برایتان دانلود می شود.
- چنانچه با کامپیوتر و از مرورگر کروم استفاده می نمایید رو دانلود راست کلید کنید و گزینه save link as را بزنید فایل برایتان دانلود می شود.