عنوان پروپوزال: چگونگی جذب برند شدن مصرف کنندگان برندهای تبلیغاتی
رشته: مدیریت بازاریابی
مقطع: تمامی مقاطع
تعداد صفحات: ۲۵ صفحه
√ مدل: دارد
فرمت: Word
- بیان مساله
- ادبیات نظری پیشینه پژوهش
- فرضیات پژوهش
- فرضیه اصلی
- فرضیات فرعی
- مدل مفهومی پژوهش
- روش جمع آوری اطلاعات
- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
- جامعه آماری
- قلمرو پژوهش
- قلمرو زمانی پژوهش
- قلمرو مکانی پژوهش
- قلمرو موضوعی پژوهش
- منابع
- مقاله بیس
چگونه مصرف کنندگان برند های تبلیغاتی بدون دریافت هیچ گونه پاداش مستقیمی جذب آن برند می شوند؟
چگونه انگیزه شناسایی یک شرکت و یا یک نام تجاری بیشتر می شود؟ ما در نظریه انگیزش نقش درونی و فوق العاده ی رهبری را در یک چارچوب نظری پیشنهاد می دهیم. ما با استفاده از این چارچوب به تجزیه و تحلیل داده ها می پردازیم به گونه ای که یک بررسی مقطعی روی اعضای دو جامعه برندی آنلاین و یک جامعه برندی ناشناخته صورت گرفت.
جوامع برندی اغلب یک اثر ماندگار و عمیق روی احساس و کارهای اعضا اعمال می کند. (مونیز و اسچوا ۲۰۰۷). فعالیت های این جوامع برای بازاریابان می تواند سودمند باشد از جمله این فعالیت ها، سرعت دادن به انتشار اطلاعات (به عنوان مثال، برون، کوزینت، و شری ۲۰۰۳)، نظارت بر تبادل اطلاعات مشتریان (ادجی، نوبل، و نوبل ۲۰۱۰)، تشویق افراد به استفاده از محصولات جدید (تامپسون و سینها ۲۰۰۸)، به حداکثر رساندن مشارکت مشتری و فرصت های همکاری متقابل (برودی و همکاران ۲۰۱۳ اسچوا، مونیز و آرنولد ۲۰۰۹)را می توان نام برد.
علاوه بر این مزایای مستقیم که در جوامع برندی ثابت شده اند، محققان همچنین یکی دیگر از فعالیت های جوامع برندی را خلاصی از کنترل های ضروری بازاریابان می دانند. برای مثال، در جامع برندی با نام لگو، طرفداران این برند می توانند نرم افزار های طراحی لگو های دیجیتال را دانلود نمایند، این نرم افزار مدل های خود را که به دیگر طرفداران لگو فروخته شده را به شما معرفی می کند. تیمی متشکل از ۱۰ حامی از ایالات متحده، آلمان، کانادا و استرالیا با ایجاد ۳۰ مدل مختلف، به عنوان بخشی از یک مجموعه به نام “قطار سرگرمی” فعالیت می کنند.
پروپوزال فوق متشکل از ۸ فرضیه که ۱ فرضیه اصلی و ۷ فرضیه فرعی همراه مدل مفهومی که در فایل تشریح شده است.
…