عنوان پروپوزال: تعامل اجتماعی، رضایت و راحتی مشتری: نقش واسطه ی تجربه مشتری: مطالعه موردی مشتریان فروشگاه زنجیره ای رفاه
رشته: مدیریت بازاریابی
مقطع: ارشد و دکتری
تعداد صفحات: ۲۰ صفحه
فرمت: Word
قیمت: ۲۵۰۰۰ تومان
[stextbox id=”grey” caption=”فهرست مطالب پروپوزال” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
- بیان مساله
- اهمیت و ضرورت پژوهش
- پیشینه پژوهش
- فرضیات پژوهش
- فرضیه اصلی
- فرضیه های فرعی
- مدل مفهومی
- اهداف پژوهش
- هدف اصلی
- اهداف فرعی
- اهداف کاربردی
- سوالات پژوهش
- سوال اصلی
- فرضیه های فرعی
- تعاریف مفهومی
- روش تحقیق
- متغیر های تحقیق
- متغیرهای مستقل
- متغیر تعدیل کننده
- متغیر وابسته
- روش جمع آوری اطلاعات
- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
- جامعه آماری
- قلمرو پژوهش (زمان، مکان، موضوع)
- منابع
[/stextbox][stextbox id=”grey” caption=”توضیحات” collapsing=”true” collapsed=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
رضایت مشتری
رضایت مشتری حالتی است که مشتری احساس می کند که ویژگی های محصول منطبق بر انتظارات اوست. تحقیقات نشان می دهد بسیاری از سازمان ها در بیان اهمیت رضایت مشتری ضعیف عمل کرده اند.
رضایت مشتریان یک شاخص اساسی موفقیت شغلی بلند مدت به حساب آمده است، اکثر تحقیقات به رضایت مشتریان و تاثیر آن بر ارزیابی بعد از مصرف مصرف کنندگان مانند وفاداری رفتاری و وفاداری نگرشی مورد بررسی قرار می دهند.(هسو،۲۰۰۷).
تامین رضایت مشتری به تدریج سبب ایجاد حس وفاداری و اعتماد به بانک در مشتری خواهد شد. یک مشتری وفادار علاوه بر آنکه بارها و بارها جهت استفاده از خدمات به بانک مورد علاقه ی خویش رجوع می کند، به عنوان یک عامل مضاعف در زمینه ی تبلیغ محصولات و خدمات بانک از طریق توصیه و سفارش به خویشاوندان، دوستان یا سایر مردم نقش حایز اهمیتی در ارتقای میزان سودآوری و بهبود تصویر سازمان در ذهن مشتریان بالقوه ایفا می نماید (هوران، ۱۳۸۱).
در کشور ما در سال های گذشته صنعت بانکداری کشور ما به دلیل مشکلات مختلف، اقتصادی، اجتماعی و مهمتر از همه دولتی بودن و فزونی میزان تقاضا بر عرضه همواره عامل مهم مشتری مداری مورد بی توجهی قرار داده است اما با ورود بانک های بخش خصوصی این صنعت رفته رفته به سوی رقابتی شدن قدم بر می دارد (هورویتز،۱۳۸۰).
[/stextbox]