هدف پرسشنامه: بازارگرایی مارکور (MARKOR)
فرمت: Word
?تعداد سوال: ۴۰ سوال
√شیوه نمره گذاری: دارد
√منبع: دارد
[stextbox id=”grey” caption=”توضیحات” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
پرسشنامه بازارگرایی مارکور
پرسشنامه بازارگرایی فوق متشکل از ۴۰ سوال که بر اساس طیف پنج گزینه ای لیکرت (از خیلی کم، کم، متوسط، زیاد، خیلی زیاد) نمره دهی شده است. حدود ۱۴ سوال در این پرسشنامه که با (R) مشخص شده به صورت معکوس نمره دهی شده است.
تعدادی از سوالات پرسشنامه بازارگرایی مارکور (MARKOR)
- در این شرکت حداقل سالی یک بار با انجام تحقیقات بازاریابی، از مصرف کنندگان نهایی محصولات تولیدی شرکت، نظرسنجی می نماییم تا کیفیت محصولات و خدمات خود را ارزیابی کنیم.
- اطلاعات درباره رقبا به طور مستقل، توسط بخش های مختلف واحد ارزیابی (و خصوصاً بخش فروش) کسب می گردد.
- به طور مرتب، تأثیر عوامل محیطی مانند: (قوانین و مقررات) را بر مشتریان خود، بررسی می نماییم.
- اطلاعات شاخص های کلان اقتصادی مانند : (نرخ تورم، نرخ سود بانکی، نرخ بهره در بازار، تولید ناخالص داخلی، نرخ رشد صنعت، نرخ سود تسهیلات اعطایی سیستم بانکی و …) را جمع آوری و ارزیابی می کنیم.
- ارتباط با مراکز دولتی نظارت کننده بر تولیدکنندگان مانند: (وزارت صنایع، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت بازرگانی، سازمان محیط زیست، مؤسسه استاندارد، سازمان گمرک، سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، کمیسیون های مختلف مجلس) را به منظور جمع آوری و ارزیابی اطلاعات نظارتی حفظ می کنیم.
- اطلاعات درباره روندهای اجتماعی در بازار مانند : (سبک های زندگی مشتریان، الگوهای مصرف مشتریان) که امکان تأثیرگذاری بر فعالیت بازرگانی شرکت را داشته باشد، جم عآوری و ارزیابی می کنیم.
- ضمن برگزاری جلساتی با تأمین کنندگان مواد اولیه، سعی می کنیم تا در مورد جنبه های مختلف فعالیت تجاری آنها مانند: (فرایند و رو شهای تولید صنعتی، سایر مشتریان آنها و …) آگاهی پیدا کنیم.
- در این شرکت، تعداد کمی (معدودی) از کارکنان شرکت، مشغول جمع آوری اطلاعات از رقبا هستند. (R)
…
[/stextbox]
[maxbutton id=”5″ ] [maxbutton id=”4″ ] [maxbutton id=”3″ ] [maxbutton id=”6″ ]