عنوان مقاله: استراتژی های بازاریابی رسانه اجتماعی
تعداد صفحات: 11
فرمت: pdf و Word
بخشی از مطالب فایل
- مقدمه
- امروزه صنعت بازاریابی با چالش عظیمی مواجه است. کانال های رسانه های سنتی مورد استفاده برای بازاریابی محصولات و متقاعد کردن مشتریان، برتری و اثربخشی خود را از دست داده است. بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی یکی از راه های جدیدی است که رشد سیستم های ارتباطی و اطلاعاتی الکترونیکی و دنیای مجازی به روی سازمان ها گشوده است. سروکار داشتن با هزاران و حتی میلیون ها مشتری بالقوه در شبکه های اجتماعی فرصت های مناسبی را برای شرکت ها بوجود می آورد تا با هوشیاری و صرف هزینه ای کم، بازارهای بالقوه و مشتریان زیادی را به طرف خود جذب کنند. از چالش های پیش روی تبلیغات در این شبکه ها می توان به جلب اعتماد و جذب مشتریان اشاره کرد. اکنون که حجم عظیمی از گردش اطلاعات، مبادلات بازرگانی و تعامل های انسانی در بستر اینترنت انجام می گیرد، اعتماد می تواند یکی از مهمترین دغدغه های فعالیت در این فضای نوین باشد و از آنجا که رقابت برای بدست آوردن مشتری و تبدیل آنها به مشتریان بالفعل همواره یکی از دغدغه های مهم مدیران شرکتها است، بر این اساس مدیران به دنبال تعیین استراتژی های بازاریابی مناسبی در راستای انتشار تبلیغات و جذب مشتریان هستند.
بازاریابی اجتماعی از نظر نظریه ها و مفاهیم مبتنی بر مفروضات صریح یا ضمنی، با سایر رشته ها تفاوتی ندارد. هنگام استفاده از راه حل بازاریابی اجتماعی برای مشکلات اجتماعی که این مفروضات برآورده می شوند، راه حل های بازاریابی اجتماعی می توانند نتایج نسبتاً موثری داشته باشند. بازاریابی اجتماعی سعی در ایجاد تغییرات اجتماعی مثبت دارد و می تواند برای ترویج محصولات شایسته، ایجاد مخاطبان هدف، جلوگیری از محصولات و خدمات ناشایست و نهایتا ترویج رفاه به کار رود (وایمر، ۲۰۱۹).
بازاریابی اجتماعی یک علم میان رشته ای است که با ترکیب مفاهیم مربوط به تغییرات اجتماعی و بازاریابی تجاری و فنون تبلیغات، برای فروش ایده، نگرش و رفتار به جامعه پایه گذاری شده است (استیپنرست، ۱۹۹۸). این واژه برای اولین بار در سال ۱۹۷۱ توسط فلیپ کارتر پایه گذاری گردید. برنامه بازاریابی اجتماعی در زمینه ارتقای سلامت عمومی، مبارزه با HIV، ارتقای حقوق افراد و مبارزه جامعه مدنی با فساد و … مورد استفاده قرار گرفته است.
…