عنوان پروپوزال: بررسی تاثیر استرس شغلی و رضایت شغلی بر بهره وری نیروی کار
رشته تحصیلی: مدیریت
مقطع: ارشد
تعداد صفحات: ۲۳ صفحه
فرمت: Word
[stextbox id=”grey” caption=”فهرست آیتم های پروپوزال” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
- بیان مساله
- پیشینه پژوهش
- فرضیات پژوهش
- فرضیه اصلی
- فرضیات فرعی
- سوالات پژوهش
- سوال اصلی
- سوالات فرعی
- اهداف پژوهش
- هدف اصلی
- اهداف فرعی
- اهداف کاربردی
- روش پژوهش
- روش جمع آوری اطلاعات
- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
- جامعه آماری
- قلمرو پژوهش (زمان، مکان، موضوع)
- منابع
- همراه با مقاله بیس
[/stextbox][stextbox id=”grey” caption=”مختصری از توضیحات” collapsing=”true” collapsed=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
توضیحات
رضایت شغلی، جهت گیری عاطفی است که کارمند نسبت به کار خود دارد. این می تواند به عنوان یک احساس عمومی در مورد شغل یا به عنوان یک صورت فلکی مربوط به نگرش نسبت به جنبه های مختلف شغلی در نظر گرفته شود [۹]. شواهد رو به رشدی وجود دارد که نشان می دهد روند فعلی شرایط اشتغال بر رضایت شغلی تأثیر منفی می گذارد و سلامت جسمی و روانی کارکنان را بدتر می کند [۱۰]. موقعیت مؤثر بر رضایت شغلی شامل دو جنبه است: تأثیر مثبت و تأثیر منفی است. انرژی زیاد، اشتیاق و درگیر بودن لذت بخش، تأثیر مثبت را نشان می دهد، در حالی که پریشانی، دخالت ناخوشایند و عصبی بودن تأثیر منفی دارند [۱۱].
استرس مربوط به کار هنگامی که به عنوان یک انگیزه عمل می کند یک عامل حیاتی برای رضایت شغلی است. استرس مربوط به کار باعث خلاقیت و رضایت می شود و در نتیجه خستگی را رفع می کند. رضایت شغلی ممکن است از کارگران از عوامل استرسزا محافظت کند. رضایت عامل تنظیم کننده استرس است. در طول دوره نئوکلاسیک (1920s 1950)، نظریه ها حاکی از این است که رضایت کارکنان به طور مستقیم بر بهره وری تاثیر می گذارد. آنها اعتقاد داشتند که بین رضایت و بهره وری رابطه معناداری وجود دارد.
این به سؤال پاسخ داد که چرا سازمان ها تلاش های خود را برای بهره وری کارکنان خود از طریق روش های مختلف بهبود می بخشند. دو عامل (استرس مربوط به کار و رضایت شغلی) ممکن است تاثیر منفی بر بهره وری یک گروه کاری داشته باشد و در نتیجه هزینه اضافی را برای هزینه های یک شرکت ایجاد کند [۲]. تجزیه و تحلیل وضعیت کنونی در سطح بین المللی، در میان دیگران، ضرورت بهبود کار و بهره وری، و همچنین ارائه ایمنی و بهداشت در محل کار را نشان داد. [۱۲].
[/stextbox]