عنوان پروژه: بازاریابی شرکت سامسونگ
فرمت: Word & PDF
تعداد صفحات: 11 صفحه
[stextbox id=”grey” caption=”فهرست مطالب موجود در فایل” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
فهرست فایل
- شرکت سامسونگ
- انواع بخش بندی بازار
- به نظر شما کدام يك از رويكردهاي بخش بندي بازار بهترين رويكرد براي اين محصول است؟
- چرا اين رويكرد را به ديگر رويكردها ترجيح مي دهيد؟
- دو بازار هدف برتر براي اين محصول انتخاب کنيد و توضيح دهيد چرا اين بازارها جذابيت دارند؟
- اين شرکت چگونه محصولاتش را موقعيت يابي مي کند؟ پيشنهاد شما چيست؟
- اين شرکت از چه برنامه هايي براي ارتباط بهتر با مشتري استفاده مي کند؟ پيشنهاد شما چيست؟
- اين شرکت از چه عناصر آميخته ترفيعي استفاده مي کند؟ پيشنهاد شما چيست؟
- پیشنهاد شما به کدام نوع از آمیخته ترفیع می باشد؟
- منابع
[/stextbox][stextbox id=”grey” caption=”توضیحات” collapsing=”true” collapsed=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
پروژه بازاریابی شرکت سامسونگ
شرکت سامسونگ
سامسونگ یک ابرشرکت چندملیتی و خوشهای واقع در سئول، پایتخت کره جنوبی است. سامسونگ مالک چندین شرکت تابعه و زیرمجموعه در صنایع مختلف است که برای نمونه میتوان به سامسونگ الکترونیک، سامسونگ لایف و سامسونگ فایر، صنایع سنگین سامسونگ و سامسونگ سیاندتی اشاره کرد.
گروه سامسونگ در سال ۱۹۳۸ توسط لی بیونگ-چول، بهعنوان یک شرکت بازرگانی تأسیس شد و در طول ۳ دهه نخست، فعالیتهای خود را در حوزههای ارائه خدمات مالی و بیمه، مبادلات اوراق بهادار و خردهفروشی توسعه داد و در اواخر دهه ۱۹۶۰ وارد صنعت الکترونیک گردید و در اواسط دهه ۱۹۷۰ نیز به صنایع کشتیسازی و ساخت و ساز وارد شد؛ ورود به این حوزه ها بود که سبب رشدهای بعدی آن گردید. پس از درگذشت لی بیونگ-چول، در سال ۱۹۸۷ شرکت سامسونگ به چهار گروه مستقل بهنامهای گروه سامسونگ، گروه شینسگائه، گروه سیجی و گروه هانسول تفکیک شد. در حال حاضر دفتر مرکزی این شرکت در شهر سامسونگ، سئول قرار دارد و بخشی از سهام آن در بازار بورس نیویورک معامله میشود.
سامسونگ تأثیر بسزایی در توسعه اقتصادی، سیاسی، رسانه ای و فرهنگی کره جنوبی دارد و یک نیروی محرکه اصلی «معجزه روی رودخانه هان» بودهاست. شرکتهای تابعه آن حدود یک پنجم از کل صادرات کره جنوبی را تولید میکنند.
انواع بخش بندی بازار
تقسیم بازار به فرایندی گفته میشود که طی آن بازار هدف یک محصول تولیدی و یا یک خدمت قابل ارائه، به گروههایی از مشتریان آن محصول یا خدمت تقسیم میشود که رفتارهای خرید مشابهی از خود بروز میدهند.
تقسیم بندی بازار عبارت است از فرایند تقسیم بازارها به زیرمجموعه های مشخص که در آنها، مشتریان دارای رفتارها و نیازهای یکسانی هستند و هریک از این زیرمجموعه ها را می توان بهعنوان یک بازار هدف (Target Market) قلمداد کرد و با راهبرد (استراتژی)های مشخص به آنها دسترسی پیدا کرد.
همچنین تقسیم بندی بازار، بهمعنای (فرآیند) ارزیابی جذابیّت های هربخش از بازار و گزینش یك یا چند بخش از این بازار (بازار هدف) با بالاترین درآمد بالقوه، بهعنوان مشتری یا مشتریان، نیز آمده است.
…
[/stextbox]
پروژه های آماده مدیریت استراتژیک سفارش پروژه مدیریت استراتژیک