عنوان پروپوزال: بررسی رابطه بازاریابی تعاملی و وفاداری مشتریان (مطالعه موردی: بانک ملت استان مازندران)
رشته تحصیلی: مدیریت بازرگانی (بازاریابی)
مقطع: ارشد
√ مدل: دارد
√ پرسشنامه: دارد
تعداد صفحات: 21 صفحه
فرمت: Word
[stextbox id=”grey” caption=”فهرست مطالب پروپوزال” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
پروپوزال بازاریابی تعاملی و وفاداری مشتریان
- بیان مسأله
- اهمیت و ضرورت پژوهش
- پیشینه پژوهش
- پژوهش های انجام شده داخلی
- پژوهش های انجام شده خارجی
- اهداف تحقیق
- هدف اصلی
- اهداف فرعی
- فرضیات پژوهش
- فرضیه اصلی
- فرضیات فرعی
- سوال های پژوهش
- سوال اصلی
- سوال های فرعی
- مدل مفهومی تحقیق
- تعریف متغیرها
- تعریف مفهومی متغیرها
- تعریف عملیاتی متغیرها
- قلمرو پژوهش (زمان، مكان، موضوع)
- قلمرو زمانی پژوهش
- قلمرو مکانی پژوهش
- قلمرو موضوعی پژوهش
- پرسشنامه
- منابع
- همراه با مقاله بیس
[/stextbox][stextbox id=”grey” caption=”توضیحات” collapsing=”true” collapsed=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
وفاداری
وفاداری مشتری احساس فروشنده از رفتار مثبت خریدار به وسیله خرید مجدد می باشد. وفاداری مشتری به معنای کمترین هزینه معامله در زمینه فروش و هزینه های بازاریابی است. تعریف کامل تری نیز از وفاداری وجود دارد که توسط ریچارد اولیور (1999) مطرح شده است: وفاداری را یک تعهد قوی برای خرید مجدد یک محصول یا یک خدمت برتر در آینده می داند به صورتی که همان مارک یا محصول علی رغم تأثیرات و تلاش های بازاریابی بالقوه رقبا خریداری گردد. لارسون و سولانا (2004) معتقدند وفاداری ایجاد تعهد در مشتری برای انجام معامله در آن سازمان خاص و خرید کالاها و خدمات به طور مکرر است (عبدلی وفریدون فر ،1388).
اعتماد
مورمند و دشپند (1992) اعتماد را به عنوان اتکای ارادی یک طرف به طرف مقابل خود تعریف کرده است. از سوی دیگر هازمر (1995) اعتماد را اتکاء شخص، گروه یا شرکتی به شخص، گروه یا شرکتی دیگر که به صورت داوطلبانه از حقوق، منافع و علایق طرفین درگیر در یک تلاش مشترک یا یک مبادله اقتصادی حفاظت میکند تعریف میکند (حمیدی زاده و همکاران، 1388).
و …
قسمتی از پیشینه پروپوزال
- ویرویلایت وهمکارانش(2005) طی تحقیقی به بررسی زیرساخت های بازاریابی تعاملی درجامعه آماری کارکنان دانشگاه پرداختند ونتایج تحقیق آنها براین نکته اذعان داشته که فناوری اطلاعات جزء لاینفک این روند از بازاریابی بوده است.استفاده از ایمیل ونامه های پستی الکترونیک وبازاریابی تلفنی همگی زیرمجموعه این نوع از بازاریابی به حساب می آیند.
- دوشنتان(2012) درتحقیقی با عنوان تحلیل اثرات بازاریابی تعاملی بر رضایت مشتریان بانکهای سریلانکا پرداخت.ابزار تحلیلی بازاریابی تعاملی را اعتماد، تعهد، ارتباط، کیفیت کارکنان، کیفیت برشمردونتایج تحقیق وی نشان داد که این متغیرهاتاثیر مثبتی برنوع رضایت مندی مشتریان این بانک داشته است.ابزارتحلیل داده ها برنامه ANOVA بوده است.نتایج نشان دادکه هریک از انواع این متغیرها بانوع ومیزان سن مشتریان رابطه ویژه ای داشته است.
- پلتیر وهمکارانش(2011) طی تحقیقی باعنوان تحلیل زیرساختی بازاریابی تعاملی و تبیین چالشهای آن به بررسی نوعی از بازاریابی تعاملی که توسط ابزار رسانه های تبیین می گردد پرداخته است. وی رسانه های الکترونیکی را به عنوان یک استراتژی تبلیغاتی درنظرگرفته است.
- و …
[/stextbox]
بیزینس پلن پروپوزال آماده مدیریت استراتژیک پرسشنامه ها