هدف پرسشنامه: شناختن خود از دو بعد خودگشودگی و استقبال از بازخور دیگران، آگاهی از ارزش ها، سبک شناسی، جهت یابی تغییر و روابط متقابل شخصی)
فرمت: Word
?تعداد سوال: 11 سوال و 2 مولفه
√شیوه نمره گذاری: دارد
√منبع: دارد
[stextbox id=”grey” caption=”توضیحات” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
پرسشنامه خویشتن شناسی دیوید وتن و کیم کامرون
پرسشنامه خویشتن شناسی دیوید وتن و کیم کامرون متشکل از 11 سوال و دو مولفه خود گشودگی و استقبال از بازخور دیگران و آگاهی از ارزش ها، سبک شناسی، جهت یابی تغییر و روابط متقابل شخصی می باشد. که محتویات این پرسشنامه همراه با شیوه نمره گزاری و تفسیر نتایج می باشد که در پرشسنامه تشریح شده است.
در ادبیات مدیریت از مهارت خویشتن شناسی به عنوان پیش شرط بهداشت روانی و توانایی شناخت دیگران یاد شده است. یعنی درک و بینش و آگاهی مدیر موجب بهره وری تخصص و بهبود در روابط عمومی انسانی او می شود. بنابراین باید مدیران را یاری کرد تا ویژگی های اصلی شخصیت و نقاط ضعف و قدرت خود را بشناسند. (طارمیان و دیگران، 1387، 27).
خودشناسی، آگاهی داشتن، درک و شناخت دنیای بیرون و همچنین شناخت خود در رابطه با دینای بیرون، دیدن خویشتن در رابطه با دنیاری بیرون، یعنی خودشناسی توسط خویشتن است. (یونگ، ترجمه بهفروزی، 1380، 87).
كارن هورنای (Karen Horney) خودشناسی و كوشش در بالفعل ساختن استعدادهای فطری را وظیفه اخلاقی و امتیازی معنوی انسان می داند و آن را نتیجه تحول اخلاقی می خواند و تحول آدمی را ناشی از خود او نه از اجتماع می داند (سیاسی،1371). مفهوم “ خویشتن “ از احساساتی ناشی می شود كه از تماس با دیگران و ارزیابی های انعكاس یافته یا ادراك شده به وسیله كودک به دست آمده است. مثل اینكه چگونه دیگران وی را ارزش گذاری و ارزیابی می كنند.
منابع:
_ David A. Whetten and Kim S. Cameron, Developing Management Skills, 2th ed., Harpercollins Publishers, inc, 1991.
[/stextbox]
بیزینس پلن پروپوزال آماده مدیریت استراتژیک پرسشنامه ها