هدف پرسشنامه: سنجش خستگی دانش آموزان نسبت به تکالیف درسی و مطالعه درسی و نگرش بدبینانه آنان به تحصیل
فرمت: Word
?تعداد سوال: ۹ سوال و ۳ مولفه
√پایایی و ورایی: دارد
√ شیوه نمره گذاری: دارد
√منبع: دارد
پرسشنامه فرسودگی مدرسه ای
پرسشنامه فرسودگی مدرسه ای سالملا- آرو و همکاران مربوط به سال ۲۰۰۹ می باشد که نُه سوال دارد و دارای سه خرده مولفه ی خستگی مفرط از تکالیف تحصیلی(فعالیت های مدرسه)، بدبینی نسبت به معنای مدرسه، و احساس نابسندگی(بی کفایتی) در مدرسه می باشد.
فرسودگی تحصیلی در میان دانشجویان، اشاره به احساس خستگی بخاطر تقاضاها و الزامات تحصیل، داشتن یک حس بدبینانه و بدون علاقه به تکالیف درسی فرد، و احساس عدم شایستگی بعنوان یک دانشجو (کارآمدی پایین)دارد (شائوفلی و همکاران، ۲۰۰۲ به نقل از ژانگ و همکاران)
فردنبرگر (۱۹۷۴)برای اولین بار ساختار فرسودگی را در الگوی استرس مرتبط با کار بیان کرد. مازلاک (۱۹۸۱) مولفه های فرسودگی را تحت عناوین خستگی عاطفی، بدبینی و فقدان کارایی شناسایی کردد. فرسودگی نوعی الگویی شناختی هیجانی از درماندگی است که می تواند منجر به درماندگی ذهنی،کاهش انگیزه پیشرفت و ترک شغل در بین کارکنان مشاغل مختلف گردد(Reing, 1995). مطالعات فزایندهایی نشان داده اند که مشخصه ها ، پیشامدها و پیامدهای فرسودگی تحصیلی با فرسودگی شغلی مشابه است (Moneta, 2010).و فرسودگی می تواند در بافت آموزشی و در بین دانشجویان هم رخ دهد (Baker,2002).
فراست و مارتن (۱۹۹۰ Frost& Marten,) نشان دادند که دانشجویان کمال گرا به شدت از شکست اجتناب می ورزند و در مقابل انتقاد دیگران آسیب پذیرند. چنین افرادی فعالیت ها، و روابط اجتماعی را تهدید کننده، تحمیلی و ناحمایت گر تلقی می کنند. ارتقا ی بهداشت روانی محیط دانشگاه به عنوان یکی از مهم ترین ابعاد توسعه و بهسازی منابع انسانی بوده و در چند دهه اخیر توجه سازمان های آموزشی به نیروهای سالم جسمی و فکری در موسسات آموزشگاهی را به خود جلب کرده است. از جمله سازه های کلیدی در این زمینه که باید به آن توجه شود فرسودگی تحصیلی می باشد.
…