عنوان پروپوزال: عوامل موثر بر کارآفرینی درون سازمانی با تاکید بر متغیرهای منابع انسانی کارکنان تامین اجتماعی
رشته تحصیلی: منابع انسانی، کارآفرینی
مقطع: ارشد
تعداد صفحات: 25 صفحه
√مدل مفهومی: دارد
فرمت: Pdf ،Word
[stextbox id=”grey” caption=”فهرست آیتم های مورد نظر در پروپوزال” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
فهرست مطالب
- بیان مساله
- ضرورت و اهميت تحقیق از بعد نظری
- ضرورت و اهميت تحقیق از منظر كاربردي
- ضرورت و اهميت تحقیق از جنبه قانوني و برنامهاي
- ادبیات نظری و پیشینه
- مدل مفهومی پژوهش
- جنبه جديد بودن و نوآوري در تحقيق
- اهداف پژوهش
- هدف اصلی
- هدف های فرعی
- اهداف هدف كاربردي
- سؤالات پژوهش
- سوال اصلی
- سوال های فرعی
- فرضيه هاي پژوهش
- سوال اصلی
- فرضیه های فرعی
- روش شناسی پژوهش
- روش گردآوري اطلاعات
- جامعه آماري
- روش نمونه گيري
- حجم نمونه
- روشها و ابزار تجزيه و تحليل اطلاعات
- منابع
[/stextbox][stextbox id=”grey” caption=”مختصری از توضیحات” collapsing=”true” collapsed=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
بیان مساله
امروزه در اقتصاد مبتنی بر فناوری اطلاعات، نیاز به یک سیستم مدیریت منابع انسانی برای پاسخگویی به چالش های منابع انسانی در قرن بیست و یکم است. بر این اساس رسیدن به موثرترین شیوه های مدیریت منابع انسانی به یک ضرورت تبدیل شده است. سازمان ها با در نظر گرفتن انقلابی واقعی در حوزه اداری که با اتخاذ کاربرد مدیریت الکترونیکی که یکی از سیستم های دیجیتال یکپارچه است با هدف تبدیل کارهای اداری از الگوهای سنتی، تغییراتی در روش های کار اداری و اثربخشی عملکرد آن ایجاد کرده اند (ذکریا و زور ، 2021).
فناوری تأثیر عمیقی بر فرآیندهای مدیریت منابع انسانی دارد و آنها را به سمتهای کاملاً جدیدی سوق میدهد. استفاده از فناوری اطلاعات در محیط کار ممکن است روشهای انجام کسبوکار را تغییر داده باشد به طوری که اکنون کاملاً با گذشته متفاوت است. به عنوان مثال، فناوری، به ویژه شبکه جهانی وب، به اصلاح تعدادی از فرآیندهای منابع انسانی از جمله برنامه ریزی منابع انسانی، استخدام، انتخاب، مدیریت عملکرد، جریان کار، آموزش و جبران خسارت کمک کرده است. به طور خاص، اکثر سازمان های بزرگ در حال حاضر از سیستم های استخدام مبتنی بر وب استفاده می کنند و برنامه های آموزشی مبتنی بر وب را اجرا کرده اند. این سیستمهای جدید متخصصان منابع انسانی را قادر میسازد تا خدمات بهتری را به همه ذینفعان خود (به عنوان مثال، متقاضیان، کارمندان، مدیران) ارائه دهند و بار اداری را در این زمینه کاهش دهند. این تغییرات همچنین این امکان را برای آنها فراهم کرد که بر استراتژی منابع انسانی تمرکز کنند و به شرکای تجاری واقعی در سازمان ها تبدیل شوند (استون و دالبهون ، 2018).
فناوری در مدیریت منابع انسانی، منجر به بهبود کارایی کلی سازمان و کیفیت و به موقع بودن خدمات منابع انسانی به کارکنان شده است (ابراهیم و یوسف، 2017). کاربرد و پیاده سازی فناوری در مدیریت منابع انسانی را مدیریت منابع انسانی الکترونیکی می گویند. این سیستم ها معمولاً به عنوان سیستم های مدیریت منابع انسانی الکترونیکی نامیده می شوند و به متخصصان منابع انسانی توانایی مدیریت اطلاعات و فرآیندهای منابع انسانی را می دهند. به عنوان بخشی از یک سیستم مدیریت منابع انسانی، سیستمهای منابع انسانی الکترونیکی به ذینفعان سازمانی دسترسی به اطلاعات منابع انسانی و عملکردهای منابع انسانی خاص را از طریق اینترنت یا اینترانت فراهم میکنند(استون و دالبهون، 2018).
پروپوزال فوق متشکل از 5 فرضیه یک فرضیه اصلی و 4 فرضیه فرعی همراه با مدل مفهومی می باشد که در فایل پروپوزال تشریح شده است.
[/stextbox]