هدف پرسشنامه: ارزیابی اضطراب مربوط به پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
فرمت: Word
?تعداد سوال: 43 سوالی برای فرآیند خانواده و 38 سوال برای محتوای خانواده
√شیوه نمره گذاری: دارد
√روایی و پایایی: دارد
√منبع: دارد
[stextbox id=”grey” caption=”توضیحات” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]
پرسشنامه اضطراب پیشرفت
این پرسشنامه، توسط آلپرت و هابر در سال۱۹۶۰ با هدف به منظور ارزیابی اضطراب پیشرفت تحصیلی دانش آموزان طراحی شده است. پرسشنامه فوق دارای ۱۹ سوال و ۲ مولفه اضطراب تسهیل کننده که میزان اضطراب برانگیزاننده است. زیر مقیاس های پرسشنامه عبارت است: اضطراب تضعیف کننده که میزان اضطرابی را که در عملکرد اختلال ایجاد میکند، ارزیابی میکند، می باشد و بر اساس طیف 5 گزینه ای لیکرت نمره دهی شده است.
تعریف اضطراب
اضطراب خصوصیتی فوقالعاده گسترده و فراگیر است و از روزهای اول کودکی تا سنین پیری با فرد همراه میباشد. و ناشی از ترسی مبهم و حالات هیجانی است.
اضطراب یعنی پریشانی روانی و بدنی که بر اثر ترسی مبهم و احساس نا ایمنی و تیره روزی قریب الوقوع در فرد به وجود میآید. سبب شناسی اضطراب از دیدگاه مکاتب روانشناسی علل اضطراب از نظر روانشناسان و مکاتب مختلف، متفاوت است.
پیشرفت تحصیلی
تحصیل یعنی فرا گرفتن، آموختن و بهدست آوردن چیزی دراینجا به معنای فراگیری علم و درس خواندن به کار میرود. پیشرفت نیز به معنای رشد و بالندگی دانشآموز در امور درسی است.
پیشرفت تحصیلی به معنای نزدیک شدن فاصله بین توان و استعداد بالقوه با توان بالفعل در فعالیتهای درسی است.
عوامل پیشرفت تحصیلی
برای پیشرفت در هر کاری نیاز به اسباب و پشتوانههایی است تا فرد را به موفقیت مورد نظرش برساند. درس خواندن و مدرسه رفتن نیز نیاز به برنامهریزی دارد و عمل بر طبق ضوابط سبب رسیدن به موفقیت میگردد. اکنون عوامل پیشرفت در فرایند تحصیل رابیان میکنیم.
1- دانش آموز با اراده 2- آموزشگاه کارا: 3- معلمان و مربیان کارآمد 4- همسالان درسخوان 5- متون و محتوای مفید 6- روش های آموزشی بهروز 7- ارزشیابی صحیح
…
[/stextbox]
بیزینس پلن پروپوزال آماده مدیریت استراتژیک پرسشنامه ها