عنوان پاورپوینت: امضای دیجیتال و رمزنگاری در فضای سایبری

تعداد اسلاید: 32 اسلاید

فرمت: powerpoint

http://modir3-3.ir/images/size-modir123.com.png حجم فایل: 2.277 KB

http://modir3-3.ir/images/buy_modir123.com.png قیمت: 2500 تومان

 

[stextbox id=”grey” caption=”قسمتی از مطالب پاورپوینت” collapsing=”true” mode=”js” direction=”rtl” shadow=”false”]

رمزنگاری

رمزنگاري علمي است كه با استفاده از رياضيات داده‌ها را به صورت رمز درآورده و مجدداً مي‌تواند به حالت عادي برگرداند. اين علم امکان ذخيره سازي اطلاعات وهمچنين انتقال اطلاعات بر بستري نا امن را محقق مي‌سازد. عمل رمزنگاري با استفاده از الگوريتم هاي رياضي صورت مي‌پذيرد. در يك سيستم يك پيغام با استفاده از يك كليد رمز مي شود. پس از آن پيغام رمز شده به گيرنده منتقل مي شود و در آن جا با استفاده از يك كليد باز مي شود تا پيغام اصلي بدست آيد

تاريخچه رمزنگاري

سابقه رمز نمودن اطلاعات به دوران امپراطوري روم بر مي‌گردد، زماني كه ژوليوس سزار پيغامي را براي فرماندهان خود مي‌فرستاد چون به پيغام رسان اعتماد نداشت و از اين كه در راه اين پيغام به دست دشمن بيافتد هراسان بود، پيغام را به نحو زير تغيير مي‌داد. تمام حروف A را در متن با حرف D جايگزين مي‌كرد و تمام حروف B را در متن به حرف E جايگزين مي‌نمود و بدين ترتيب براي بقيه حروف نيز عمل مي‌كرد. در حقيقت تمام حروف را با سومين حرف بعد از آن جايگزين مي‌كرد.

در نتيجه اگر اين متن تغيير يافته به دست كسي مي‌افتاد كه اين الگوريتم تغيير را نمي‌دانست نمي‌توانست اين متن را رمز‌گشايي نموده و از محتويات آن چيزي بفهمد. به اين الگوريتم Caesar Cipher مي‌گويند. در جنگ جهاني دوم آلمان هاي نازي به صورت گسترده‌اي از يك دستگاه رمزنگاري الكترو مكانيكي به نام انيگما كه در سال 1932 ساخته شده بود استفاده نمودند.

تا اواسط دهه 70 ميلادي رمزنگاري جزو علومي بود كه فقط در موارد ويژه توسط دولت ها و متخصصين نظامي استفاده مي‌گرديد. اين وضعيت در سال 1976 ميلادي با پياده سازي “رمزنگاري كليد عمومي” توسط هلمن و دیفی به نحو شايسته‌اي تغيير كرد. اين كار آنها مشكل بزرگي را در سيستم‌هاي رمزنگار كه همانا مسئله تبادل كليد بود حل كرد.

[/stextbox]

بیزینس پلن پروپوزال آماده مدیریت استراتژیک پرسشنامه ها

 

پشتیبانی مدیر123

http://modir3-3.ir/images/%d9%81%d8%b1%d9%85%20%d8%aa%d9%85%d8%a7%d8%b3%20%d8%a8%d8%a7%20%d9%85%d8%a7.png