مقاله متنی بازاریابی چریکی ویروسی

بازاریابی چریکی ویروسی

مقالنه متنی بازاریابی چریکی ویروسی

بازاریابی ویروسی

استراتژی بازاریابی ویروسی شبیه به ویروس بیولوژیکی است: با این حال، به جای تکثیر عوامل بیماری زا، تمرکز در اینجا انتشار نمایی از یک پیام بازاریابی است. با توصیه کردن یک محصول یا خدمت به دوستان و آشنایان، مصرف کنندگان خود را تبدیل ابزار تبلیغاتی می کنند – به موجب آن نه فرستنده و نه گیرنده پیشنهاد پیام را به عنوان تبلیغات درک نمی کنند. انتشار این پیام می تواند به شکل آفلاین و کلمه ای از ارتباط دهانی (دهان به دهان، بازاریابی وزوز) و یا آنلاین و عملا “از موس به موس” باشد.

به عنوان یک مثال برجسته بیشتر از بازاریابی ویروسی بازاریابی فیلم کم بودجه “پروژه جادوگر بلر” را میتوان نام برد. عملیات چریکی در اوایل، دو سال قبل از شروع اکران فیلم در سینما آغاز شدند. “کانال فیلم مستقل” پخش مستند غیر معمول در مورد ناپدید شدن سه دانشجو در جنگل های ایالت مریلند در ایالات متحده را به نمایش گذاشت. کانال تلویزیون تصمیم را بر عهده تماشاگر گذاشت که مشخص کند آیا از بین رفتن با یک افسانه جادوگر شبح وار همراه است یا خیر، که این امر با اظهارات هر دو فیلمساز مایریک و سانچز در مصاحبه ها تقویت شد.

آنها اظهار کردند که خود را در اختیار نوارهای ویدیویی مرموز قرار داده و پس از آن کنجکاوی و هوس احساسی را در میان مردم به راه انداخته اند. با طراحی و راه اندازی وب سایت، جعل اسناد پلیس و شواهد عکاسی و همچنین گزارش همراه در مجله های پرطرفدار (مانند مجله تایم و نیوزویک) آنها PR رایگان اضافی را تولید می کنند (شکل ۵). وب سایت پروژه فیلم مستند ۱۰۰۰۰۰ بازدید را پس از یک هفته ثبت کرد واین رقم هنگام راه اندازی فیلم به بیش از ۲ میلیون افزایش یافت. مردم توسط ویروس بلر جادوگر آلوده و گرفتار شده بودند.

ترجمه مقاله بازاریابی پارتیزانی یا چریکی، بازاریابی نوآورانه و یا ویروسی و آلوده کننده؟منبع: Modir123.com

 

135 بازدید